CSS TOUR #2 – The Second Drive

Car Scene Slovenia Tour, The Second Drive

Naš največji dogodek do sedaj, udeležilo se ga je čez 70 vozil in okoli 200 udeležencev.

Dan smo pričeli z zajtrkom v Marini Portorož, kar pa se je pokazalo tudi kot odlična priložnost za občudovanje celotne karavane.

Po zajtrku smo krenili najprej mimo Kopra, Rižane in nato čez mejo na Hrvaško, kjer je sledil naš prvi postanek nedaleč za mejo v mestu Buzet. Po kratkem oddihu pa smo skupaj prišli do dna Vele Učke in družno napadli klanec pred nami. Vse skupaj se je izkazalo za presenetljivo težavno, vsi udeleženci pa so se strinjali, da je bil vzpon vreden truda zaradi razgleda na Rijeko in Opatijo.

Po spustu v Opatijo in naknadnem skoku čez mejo smo prispeli na naše kosilo v Parku Seventeen v Ilisrki Bistrici, tam pa so nam vljudno postregli in posrkbeli, da nihče od udeležencev ni zapustil Ilirske Bistrice praznega želodca.

Knežak je bil naša naslednja desinacija na poti proti Postojni, kjer smo popolnoma ignorirali avtocesto in se po regionalni cesti zapodili proti našemu zadnjemu postanki, Grajski Park Vitez v Logatcu.

Tam smo se še zadnjič pred ciljem okrepčali in nadaljevali pot proti zadnji lokaciji dneva, Boschtiz Litostroj, kjer so si lahko vsi udeleženci in mimoidoči še zadnjič ogledali celotno zbirko vozil.

Scroll to Top