Odličen začetek avtomobilistične sezone

Kot se za vsak začetek sezone avtomobilističnih dogodkov spodobi, je bila tudi naša – glasna, dobro obiskana in adrenalinska.

Lep sončen popoldan na Racelandu v Krškem smo pričeli s Trackdayem, ki se ga je udeležilo okrog 30 vozil. Trackday je še dodatno začinil naš pokrovitelj, podjetje Do avta, ki je obiskovalcem (ob predhodni prijavi) ponujalo adrenalinske taksi vožnje ali pa vožnjo z novim Yarisom GR, ki se je na progi neverjetno izkazal.

Kljub temu, da se je Meet začel šele ob 18. uri, je bil Raceland nabito poln obiskovalcev že od 14. ure dalje. Samega Meeta se je udeležilo več kot 200 vozil, ki so bila parkirana na sami progi Racelanda, kar je ustvarilo posebno atmosfero in edinstvene priložnosti za fotografiranje.

Ker pa velja sezono začeti na veliko, smo Meet obogatili z merjenjem glasnosti avtomobilov, in dvema tekmovanjema – najboljši avtomobil po izboru strokovne žirije in najboljši avtomobil po izboru obiskovalcev. Najboljši avtomobil po izboru strokovne žirije je postal Bmw E24 635CSi, katerega lastnik je Denis Mizerit.

Za vse, ki ste dogodek zamudili, pa napovedujemo naš naslednji dogodek: Dobrodelni rooftop meet, v sodelovanju s skupino Ljubitelji hitrosti in avtomobilov, ki se bo odvijal 28. 5. 2022 na strehi parkirne hiše Citypark. Vstopnico za svoj avtomobil lahko kupite v naši spletni trgovini, za obiskovalce pa je vstop prost.

Se vidimo!

Scroll to Top